Om oss

Välkommen till barcelonatapas.se, din ultimate guide till Barcelonas tapaskultur och spansk mat. Vi är passionerade om allt som rör tapas och vi vill dela med oss av vår kärlek till denna fantastiska matkultur. På vår sida hittar du allt från autentiska recept till de bästa restaurangrekommendationerna i Barcelona. Vi strävar efter att ge dig en genuin och smakrik upplevelse, vare sig du planerar en resa till Barcelona eller vill återskapa smakerna hemma i ditt eget kök.

Vårt team består av två dedikerade matälskare som har förenat sina krafter för att skapa denna plattform:

Anna Svensson är en erfaren matkonnässör och reseentusiast som har bott flera år i Barcelona. Hon har ett skarpt öga för att hitta dolda pärlor och älskar att dela med sig av sina upptäckter. Anna ansvarar för våra detaljerade reseguider och restaurangtips, och hon brinner för att introducera andra för Barcelonas underbara matvärld.

Erik Johansson är en kock och matbloggare med en djup kärlek för spansk mat. Han tillbringar sin tid med att experimentera i köket och skapa autentiska tapasrecept som är både lätta att följa och fantastiskt goda. Erik ansvarar för våra receptsektioner och delar gärna med sig av sina kunskaper och tips för att du ska kunna lyckas med varje rätt.

Tillsammans strävar Anna och Erik efter att göra barcelonatapas.se till din go-to sida för all information om tapas och Barcelonas matliv. Vi hoppas kunna inspirera dig till att upptäcka nya smaker och njuta av den rika kultur som tapas erbjuder. Tack för att du besöker vår sida!